Träning och gruppindelning

Så fort vi fått hall- eller plantider bekräftade från lokalbokning uppdaterar vi hemsidan. Det är många föreningar och organisationer som vill ha tider och ibland kan det tyvärr dröja innan vi får de bokade tiderna bekräftade. Du kan anmäla ditt barn till en termin med Fotbollskul utan att veta dag, tid eller plats. När vi sedan får tiderna får du ett mail med information om vilken grupp ditt barn placerats i. Skulle inte tiden passa kan du, i mån av plats, byta grupp eller avboka dig. Detta gör du genom att logga in på www.fotbollskul.se/login med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått i ditt första bekräftelsemail från oss.

Du har inte förtur till en specifik grupp grundat på att du anmält dig tidigt, varit med en tidigare termin eller skrivit detta i anmälan. Grupperna delas in efter barnens ålder.

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta ditt barn till får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta  till en grupp med lediga platsen genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på www.fotbollskul.se/login.

Vi har inskolning under två första tillfällen där du som föräldrarna har möjlighet att vara med inne i salen tillsammans med ditt barn. Det kan vara lite nervöst första gången för många barn så det kan vara tryggt med en förälder/annan vuxen på plats. Vi har dock endast plats för en vuxen per deltagande barn. Efter inskolningen deltar barnen själva på passen utan föräldrar i salen. Under resterande del av terminen ser vi gärna att du som vuxen väntar i t.ex. omklädningsrummet så våra ledare kan nå dig om det behövs.

Gruppindelningen hittar du på vår hemsida: www.fotbollskul.se/login. Där loggar du in med dina personliga inloggningsuppgifter som du fick med din anmälningsbekräftelse via e-post samt med din originalfaktura.  Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att klickar på ”Glömt Lösenord” och uppger din e-postadress på www.fotbollskul.se/login. När du har loggat in är gruppindelningen det första du ser.

Vårtermin och hösttermin inomhus

Ditt barn behöver vara ombytt för inomhusfotboll.

Gympaskor samt gärna benskydd.

Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Utetermin utomhus

Ditt barn behöver vara ombytt för utomhusfotboll.

Gympaskor samt gärna benskydd.

Ta också med en fylld vattenflaska. Märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Den mailadress som du angivit i anmälan är den som vi per automatik skickar informationsmailen till. Har du ett spamfilter på din dator kan detta vara orsaken till att du inte fått några mail, vänligen kontrollera din skräppost.  Finner du inga informationsmail i din skräppost, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret. Kontaktformuläret hittar du under ”Kontakta oss” i menyn och fyll i resterande uppgifter. Ange gärna den e-post du önskar få våra mail till en extra gång. Har du en företagsmail kan detta också vara orsaken till att mailutskicken inte når dig. Många företag har spärrar för denna typ av mailutskick.

Fotbollskul arrangeras av Sweden Sport Acaademy.
Vi har vårt kontor med personal i Växjö. Kontoret och vår kundservice når du lätt genom vårt kontaktformulär på hemsidan www.fotbollskul.se, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och ditt ärende.

Vill du veta vem som är ledare i din stad och informationen om denna finner du på din stads sida.

Har ditt barn glömt kvar något i lokalen? Skicka då ett meddelade till oss via vårt kontaktformulär, välj stad i rullistan och klicka på fliken ”Kontakta oss” i huvudmenyn. Fyll i dina uppgifter och det ni glömt kvar. Då hör vi med ledaren om denne fått med sig det du glömt. Om ledaren inte har fått med sig det du glömt skickar vi ut ett massmail till alla som varit på aktiviteten. Du kan även kontakta skolan direkt för att få komma och hämta de som är glömt.

Du behöver inte anmäla frånvaro av ditt barn hos Fotbollskul. Fotbollskul fortlöper enligt konceptet oavsett hur många barn som kommer. Är det sjukdomstider i förskola/skola och många är sjuka är det ändå alltid aktivitet för de som är friska. Vi ställer aldrig in träningen baserat på hur många friska barn eller sjuka barn det är i gruppen.

Blir ditt barn sjukt eller skadar sig så att barnet inte kan medverka på resterande aktiviteter under terminen måste vi mottaga ett giltigt läkarintyg som visar på att barnet inte är kapabel till att deltaga under resterande aktiviteter under terminen. Du betalar för tillfällena fram till att vi erhåller ett läkarintyg oavsett om ditt barn närvarat eller inte.

OBS! Detta gäller inte enstaka sjukdomstillfällen under terminen trots läkarintyg. Detta gäller endast om barnet är förhindrat till att fortsätta samtliga resterande aktiviteter pga. sjukdom eller skada.

Om inget annat avtalats får kund ej filma eller fotografera under Fotbollskul. Vänligen respektera detta då inte alla föräldrar och barn vill vara med på bild. Sweden Sport Academy har rätt att dokumentera verksamheten genom fotografering samt filmning. Skulle kund ej önska att en deltagare filmas eller fotograferas måste detta meddelas till Sweden Sport Academy.

Om ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång deltar du som förälder tillsammans med ditt barn. Hos oss är alla barn välkomna och vi sätter alltid barnets behov i centrum. Du som förälder är en viktig del av detta. Prata gärna med vår kundtjänst så att en bra plan kan upprättas för dig och ditt barns deltagande.