Anmälan och Avbokning

Det går att anmäla även om terminen dragit igång. Priset reduceras allt eftersom terminen fortlöper. Anmäler du ditt barn efter  sista avbokningsdag har passerats är anmälan bindande för resten av terminen.

Det går inte att göra endast en intresseanmälan. En anmälan är bindande fram till att en avbokning sker. Önskar du inte behålla din plats måste du avboka den enligt våra avbokningsregler.

Om du önskar anmäla ditt barn till Fotbollskul gör du det här på hemsidan: www.fotbollskul.se. I rullistan hittar du vilka städer/områden Fotbollskul finns i. Klicka dig vidare till din stad/område och klicka på ”Anmäl nu!”, till höger i bild. Välj stad/område och termin. Fyll sedan i dina personuppgifter. En giltig e-postadress måste finnas då Fotbollskul främst kommunicerar genom e-post. Observera att det är endast ETT barn per anmälan.

Skriver du något annat i fältet för ”Allergier, mediciner, sjukdomar” än just detta i anmälningsformuläret kommer detta inte att behandlas. Önskar du meddela Sweden Sport Academy och Fotbollskul något utöver det som efterfrågas i anmälningsformuläret måste du kontakta kundservice i det specifika ärendet. Kontaktuppgifter hittar du under ”Kontakta oss” i menyn här på hemsidan.

När anmälan sedan är gjord skickas ett bekräftelsemail till den angivna e-postadressen i anmälan. Mailet innehåller bland annat dina inloggningsuppgifter, de använder du om du önskar välja/byta tid eller avboka din plats. Dyker det inte upp något bekräftelsemail på din anmälan hör du av dig till oss antingen via telefon på: 010-330 30 35 eller till info@swedensportacademy.com

Anmäler du ditt barn till Fotbollskul innan halltiderna uppdaterats på hemsidan kommer du att få ett mail när ditt barn tilldelats en grupp. Sweden Sport Academy delar in barnen efter ålder och när din anmälan gjordes. Du själv ansvarar för att kolla och hålla dig uppdaterad via e-post när ditt barn tilldelas en plats. Du har inte förtur till en specifik plats i en specifik grupp grundat på att du anmält dig tidigt, varit med en tidigare termin eller skrivit detta i anmälan.

Om du valt en grupp och sedan önskar byta grupp sker detta i mån av plats. Är det fullt i den grupp du önskar förflytta ditt barn till får du vänta tills plats finns. Du kan själv byta till en grupp med lediga platser genom att logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på: www.fotbollskul.se/login

Självklart är barn med funktionshinder välkomna att delta i Fotbollskuls aktiviteter. I dessa fall ser vi gärna att ledsagare/assistens eller annan vuxen finns med barnet under aktiviteten så att våra ledare kan koncentrera sig på gruppen som helhet.

Önskar du förflytta din anmälan till en annan stad på grund av flytt eller annat skäl kontaktar du Fotbollskul kundservice på e-post: info@swedensportacademy.com eller via telefon på: 010-330 30 35 så hjälper vi dig med bytet om plats finns.

Hos oss på Fotbollskul är det alltid först till kvarn som gäller för att få  plats till varje termin. I slutet av vårterminen släpps anmälningsmöjligheten på hemsidan till höstens termin.

 

Avbokning sker via vår hemsida: www.fotbollskul.se/login där du loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter som du får med din anmälningsbekräftelse via e-post och med din faktura om du har valt faktura som betalsätt. Om du inte har dina inloggningsuppgifter tillgängliga kan du enkelt få dem skickade till dig genom att du klickar på ”Glömt lösenord” på www.fotbollskul.se/login och uppger din e-postadress.

Dina personliga inloggningsuppgifter kan exempelvis se ut på detta sätt:
Användarnamn: info@swedensportacademy.com-8xdh
Lösenord: d6ywq97c

Hela e-postadressen plus de sista tecknen är ditt användarnamn. Kopiera hela användarnamnet och klistra in det på raden för användarnamn på www.fotbollskul.se/login samma sak med lösenordet. Klicka sedan på ”Avbokning i menyn” och följ instruktionerna för avbokning. Det är också i denna avbokningsprocess du lämnar dina kontouppgifter om en återbetalning är aktuell.

Sista datum för kostnadsfri avbokning är den 28 januari kl. 23:59. Därefter kan platsen avbokas fram till 26 februari kl. 23.59 och då återbetalas allt utom 195 kr.

Avbokningar kan INTE göras till våra ledare. Meddelar du en ledare inom Fotbollskul att ni inte önskar fortsätta är det inte ett giltigt argument för att en avbokning skett. Avbokningar måste göras via personliga inloggningsuppgifter enligt ovan. Om du har fått en tid utanför dina önskemål och vill avboka platsen måste du göra en korrekt avbokning enligt reglerna.

Har ingen avbokning gjorts efter att sista datumet för avbokning passerats måste du betala terminsavgiften, oavsett närvaro.

Om du anmält ditt barn när inga tillgängliga platser funnits och barnet därefter erbjudits reservplats gäller följande:

Om plats i grupp tilldelas t.o.m. 22 januari gäller samma regler som för dem som fått en plats direkt, se villkor.

Om plats i grupp tilldelas fr.o.m. 23 januari har du möjlighet att avboka din plats kostnadsfritt 7 kalenderdagar, räknat från det datumet plats har tilldelats. Om ingen avbokning sker är barnet anmält till resterande aktivitetstillfällen under resten av terminen.