Vårterminen 2020 i Norrköping

Anmälan till vårens inomhustermin är öppen!

Snart startar vårens fotbollsträning!

Vårterminen i Norrköping är fullproppad med fotbollsglädje och spännande bollmoment. Under terminen kommer ditt barn att upptäcka och utveckla sina bollfärdigheter. Terminen består av åtta tillfällen inomhus där vi gör lekfyllda, roliga och utvecklande fotbollsövningar. Vi kommer fokusera på fotbollens moment passa, dribbla, skjuta och spela, samt att ha roligt tillsammans!

Läs mer om terminen under ”Vad är Fotbollskul”.

Följ oss gärna på Facebook!

Vill du vara med gratis på Fotbollskul?

Boka städning med EC Life som hjälper dig med livspusslet – då får ett av dina barn medverka gratis på en terminskurs av Fotbollskul! Läs mer på eclife.se/kampanj.

Egzon Lushaku

Huvudledare

Hej, mitt namn är Egzon Lushaku 27 år gammal. Jag är ledare för fotbollskul i Norrköping tillsammans med min kollega George.

Jag brinner för att jobba med barn och ungdomar. Jag jobbar som förskolelärare i förskoleklass.

Mina erfarenheter inom fotbollen är att jag varit aktiv till och från som spelare i olika lag. Även hjälpt slipner lite med deras 6-7 åringar. Jag spelar fordrande fotboll och sporten ligger mig nära.

Tack för ordet.

Mvh EgzonGeorge Mascayano

Huvudledare

George Mascayano heter jag och är 41 år, favorit sport är fotboll. På min fritid tränar jag ett flicklag med tjejer i åldern mellan 12-14 år. Ser fram emot denna termin med Fotbollskul och lära känna alla barn som vill lära sig grunderna i fotboll samtidigt som vi har roligt. Ska bli en jätte rolig termin och ser fram emot denna termin.